Redactionele OndersteuningIn mijn rol als redacteur heb ik verschillende opdrachtgevers gehad. Voor mijn eigen website epicmma.nl heb ik jaren, dagelijks MMA- en ander vechtsportnieuws geschreven. Door deze ervaring heb ik mijn diensten aangeboden aan Vice Sports en Spike tv.

Voor Vice Sports ging het vooral om diepte interviews met topatleten als Anthony Joshua en Remco Pardoel maar ook de internationale MMA-cutman Stefan Lems.

Bij Spike TV heb ik van 2017 tot aan eind 2018 content geschreven voor de website. Dit waren wekelijkse vechtsport -gerelateerde stukken varierend van voorbeschouwingen tot samenvattingen en interviews.

Voor elke opdrachtgever is er een andere aanpak, een andere tone-of-voice en verschillende soorten geschreven content. Graag hoor ik wat ik voor jouw organisatie kan betekenen.


Pages